Tips Kekal Cantik #PKP

tips kekal cantik

CUBA SHARE DALAM TEMPOH PKP INI, TIPS YANG MANA KORANG SUDAH AMALKAN? 😍

tips kekal cantik

Walaupun hanya duduk di rumah bulan puasa ini, tapi jangan skip rutin basic macam ini. Bukan susah pun nak cantik, cuma jangan malas!

• Banyakkan minum air putih.
– Seeloknya ambil sebanyak 2L sehari sebab ia dapat menyahkan toksin dalam badan & ia akan buatkan lebih sihat. Bukan setakat kulit wajah, tapi badan juga akan jadi lebih ringan & selesa. Before this sis ada share kuantiti air yang korang kena minum dalam puasa ini kan. Ada follow tak? 😉

• Buat senaman ringan.
– Siapa cakap bulan puasa tidak boleh bersenam, korang boleh buat senaman ringan dengan aktiviti memanaskan badan & lenturkan tisu badan serta otot. Akhiri senaman dengan aktiviti menyejukkan badan dalam jangka masa sekurang-kurangnya 15 – 20 minit untuk senaman ini.

• Pilih skincare yang selamat & tidak mempunyai bahan kimia berbahaya seperti ESCS (Ephyra SkinCare).
– Antara yang terpenting, jaga kulit wajah. Jangan ambil produk sebarangan, merana time raya nanti. Pilih skincare yang diyakini SELAMAT.

• Tidur secukupnya.
– Waktu malam adalah masa terbaik untuk tidur. Time ini badan tengah bekerja untuk membaik pulih segala kerosakkan sel badan di siang hari. Tidur yang tidak mencukupi akan membuatkan korang nampak lagi tua daripada usia sebenar. So, tidur secukupnya ok?

• Ambil minuman tambahan yang kaya dengan antioksida seperti Ephyra Plus.
– Ephyra Plus kaya dengan pelbagai jenis Vit yang berfungsi menjadikan kulit wajah lebih sihat, anjal & semakin berseri. Luaran sudah jaga, dalaman pun kena jaga juga. Baru seimbang then akan membantu mempercepatkan lagi keserian wajah korang.

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Grab produk EPHYRA sempena RAYA SALE #jgnkesanakesini. Diskaun up to 20%.
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Dekat mana boleh dapatkan? Senang sahaja! 😘 Boleh order terus di website Ephyra. Klik sini untuk order.

Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.