SUPER MOMMY INSPIRASI KELUARGA

Gelaran Super Mommy sering diberikan kepada wanita yang bekerjaya dan mampu menjalankan tugasnya sebagai seorang ibu. Percaya atau tidak, setiap wanita mengimpikan gelaran ini.

 

Selain sebagai pekerja, wanita juga perlu memikul pelbagai jawatan lain seperti isteri, ibu, anak, kakak atau adik. Bukan senang nak jalankan semua tanggungjawab ni sekaligus. Memang tak boleh nak jadi sempurna tapi naluri wanita selalu mahukan yang terbaik untuk keluarganya. Perkataan giveup tak pernah wujud dalam kamus hidup wanita.

 

Seorang Super Mommy yang berkualiti perlu memenuhi kehendak sekeliling seperti memastikan segala tugasan dapat disiapkan on time! Semua boleh settle sama ada kerja rumah, di pejabat ataupun ketika berdepan dengan isu kekeluargaan. Supermommy tahu cara penyelesaian untuk setiap masalah yang dihadapi.

 

 

Super Mommy boleh melatih diri untuk berdikari dari aspek emosi, ekonomi dan juga belajar ilmu tambahan. Kegembiraan yang dapat diperoleh dalam alam pekerjaan iaitu mempunyai pelbagai cabaran baru dan ragam manusia. Super Mommy juga boleh mendapat kedua-dua kepuasan apabila berjaya mendidik dan membesarkan anak-anak serta gaji dan pendapatan tetap.

 

Menjadi inspirasi keluarga, Supermommy adalah seorang yang penyanyang dan menyenangkan semua orang. Setiap tugas yang dijalankan diatur dengan baik supaya tidak membebankan sesiapa. Bijak mengurus masa dan mempunyai tenaga yang maksima sepanjang hari.

 

Super Mommy tahu saat dia memerlukan bantuan. Walaupun sering melakukan kerja rumah, namun harus diingat bahawa kerjasama antara ahli keluarga juga penting agar semuanya memberi manfaat. Sebagai contoh suami bantu jaga anak kecil supaya isteri dapat menyediakan makanan malam lebih cepat. Secara tak langsung dapat mengeratkan lagi pertalian antara suami, isteri dan anak-anak.

 

 

Bantuan bukan sekadar datang dari pertolongan suami je tau, tapi juga dari segi dalaman tubuh badan kita juga. Untuk kekalkan tenaga sepanjang hari, Super Mommy sangat digalakkan untuk amalkan supplement.

EPHYRA DRINK memang pilihan terbaik untuk kekalkan tenaga Super Mommy! Lepasni takde lagi rasa penat atau sakit badan menguruskan rumah tangga. Kulit pun maintain flawless licin dan berseri. EPHYRA iaitu makanan tambahan sangat bagus untuk semua kaum wanita di luar sana!

 

Instagram : @ephyra2u

Facebook : Ephyra Oceanlife2u 

 

Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.