Sudah cuci tangan ke belum? #Covid19

ephyra hand sanitizer

Tanpa kita sedar, sudah macam-macam kita pegang hari ini kan.. tapi sudah cuci/sanitize ke belum tangan itu? 🤔

ephyra hand sanitizer
Kita kena sentiasa jaga kebersihan tangan, tidak kisah lah kalau hendak cuci banyak kali pun atau sanitize setiap 10minit pun buatlah.. demi keselamatan & pencegahan 😊

EPHYRA HAND SANITIZER pilihan terbaik pada masa sekarang sebab :-

✔ Mengandungi 70% Alkohol
✔ Dapat membunuh 99.9% bakteria/kotoran
✔ Berupa tekstur Gel
✔ Tidak melekit
✔ Cepat kering & meresap ke dalam kulit
✔ Melembapkan kulit
✔ Mudah dibawa & ringan
✔ Anti bakteria
✔ Trusted protection

Sudah alang-alang nak beli itu, jangan beli satu botol sahaja. Grab banyak terus so tidak la rugi sangat dekat postage nanti 😊

Apa2 pun stay safe everyone & Salam Ramadhan ❤

Macam mana nak dapatkan? Senang je. Boleh dapatkan terus di website Ephyra. Klik sini untuk order

Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.