Ephyra Skin Bar Trial Pack

START DENGAN SABUN TRIAL PACK, SELEPAS ITU TERUS REPEAT BELI 1 SET 😍❤️

memey ephyra

Ramai #ephyranewbies teruja dengan kesan yang dorang dapat selepas pakai sabun Ephyra Skin Bar Trial Pack ini. Mana tidak nya, baru pakai seminggu – jerawat sudah kecut, parut pun makin pudar dan muka menjadi lebih glowing.

Selepas cuci muka – kulit akan rasa tegang sahaja. Eh kenapa macam itu? Sebab tindak balas ingredients Banana Enzyme dalam sabun. Enzim ini sangat kaya dengan vitamin B6 & B12 yang merupakan agen anti-keradangan & anti bakteria.

Proses “membunuh bakteria” akan membuatkan kulit merasa sedikit tegang untuk beberapa minit. Kalau korang nak tahu, bakteria ini lah yang menjadi punca pelbagai masalah kulit seperti jerawat pasir & jerawat baru.

Bukan itu sahaja, Banana Enzim ini juga mempunyai vitamin lain seperti B,C,magnesium, kalsium, fosforus & zat besi dimana ia mampu meningkatkan lagi kecantikan kulit wajah korang. That’s why lagi lama korang guna Ephyra Skin Bar ini lagi berseri muka korang.

Apa yang korang dapat lihat seawal 7 hari penggunaan?
✅ Parut jerawat makin pudar
✅ Jerawat makin kecut
✅ Jeragat mula pudar
✅ Muka lebih segar & berseri
✅ Menghilangkan bintik hitam .
✅ Muka lebih glowing

Macam mana nak order? Senang sahaja.. boleh terus klik link website Ephyra.

Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.