cara buang face mask

Cara Buang Face Mask

Sekali sudah pakai face mask boleh buang terus, jangan pakai berulang kali!  Face mask ini boleh mendatangkan bahaya kepada diri sendiri, tapi jika nak buang ada caranya – tidak boleh sesuka hati & begitu sahaja.[…]

Continue reading …

Thank You Frontliners! #stayathome

“WE STAY AT WORK FOR YOU, YOU STAY AT HOME FOR US!!” 🙏🏼❤ Sedang kita tengah beriadah bersama keluarga, ingatlah pengorbanan petugas ini. Berkorban nyawa sendiri demi untuk menyelamatkan mangsa-mangsa Covid-19 di hospital. Segala usaha[…]

Continue reading …
jom bersenam

Jom Bersenam! #stayathome

KORANG SELALU EXERCISE APA DI RUMAH DENGAN FAMILY? ADA YANG LOMPAT BINTANG MACAM SIS? 😆   Ada orang cakap malas lah exercise, duduk rumah je pun. No! Duduk rumah pun kena exercise juga tau. Kena[…]

Continue reading …

LIPMATTE VIRAL

EPHYRA LIPMATTE ialah lipstick matte yang pigmented, bertekstur ringan dan tak keringkan bibir. Yang bestnya lipmatte ni boleh merawat masalah bibir seperti bibir kering, bibir hitam dan sensitive. Ramai pengguna dah buktikan bibir makin sihat[…]

Continue reading …