LIPMATTE VIRAL

EPHYRA LIPMATTE ialah lipstick matte yang pigmented, bertekstur ringan dan tak keringkan bibir. Yang bestnya lipmatte ni boleh merawat masalah bibir seperti bibir kering, bibir hitam dan sensitive. Ramai pengguna dah buktikan bibir makin sihat dan cantik lepas pakai EPHYRA LIPMATTE.

             

Ada yang risau pakai lipmatte ni susah nak tanggalkan. Jangan pening lagi, sebab EPHYRA LIPMATTE ialah mesra wudhu dan mudah untuk ditanggalkan. Pakai tisu basah je pun dah boleh hilangkan warna di bibir. Yang menariknya, lipmatte ni tahan lama sehingga 6-8 jam tau. Tak percaya? Cuba lah pakai dulu baru tahu.

 

Ada 13 color yang korang boleh pilih. Semua color boleh dipadankan dengan semua warna kulit. Dari yang kulit cerah, sederhana dan hitam manis pun boleh pilih! Ephyra Lipmatte ada color soft dan yang bold. Kalau ambik satu pasti datang nak lagi, sebab satu mana cukup!

Dengan kandungan Vitamin E & Jojoba oil, ia dapat menjaga bibir dengan melembapkan dan merawat bibir yang kering dan gelap. Jadi kalau korang jenis bibir kering pun boleh cuba lipmatte ni.

 

Harga? Berbaloi baloi sangat – EPHYRA LIPMATTE hanya RM30 sahaja dengan warna dan kualiti setaraf brand antarabangsa yang mencecah beratus tau. Confirm puas hati!

Dapatkan color favorite korang sekarang dalam laman web rasmi kami :

www.ephyra2u.com

Whatsapp – 0196628500 untuk info + order

Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.