Kebaikan Menyusu #EphyraPlus

Susu ibu merupakan susu yang terbaik untuk bayi, jangan malas or skip ok ibu2 ❤️

ephyra drinks

Mesti ibu2 yang bekerja anggap benda ini remeh sebab nak kena sentiasa pam, tapi ini untuk kebaikan bayi korang tau. Kalau ibu2 menyusukan secara eksklusif selama 6 bulan pertama, dalam jangka masa setahun bayi korang kurang berkemungkinan terkena penyakit, dan sembuh lebih cepat. Bukan bayi sahaja dapat manfaat, ibu2 pun dapat jugak tau. Antara lain juga:

🔷 Menguatkan sistem imunisasi bayi
🔷 Meningkatkan tahap IQ bayi
🔷 Menyokong tumbesaran bayi
🔷 Mengurangkan berat badan ibu
🔷 Mengurangkan risiko kanser

Tapi macam mana nak banyakkan susu badan? Korang boleh amalkan Ephyra. Ibu2 time mengandung dah boleh start amalkan Ephyra ini. Ephyra bukan milk booster tapi ia mempunyai khasiat yang tinggi bagi membantu meningkatkan hormon prolaktin untuk memperbanyakkan susu badan – sebab Ephyra kaya dengan protein.

Nak try? Boleh sangat.. Korang boleh order terus di website Ephyra 😘

Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.