Ephyra Skin Nano

TIDAK MELEKIT, TIDAK BERMINYAK & MUDAH MERESAP BUAT EPHYRA SERUM JADI FAV #EPHYRALOVERS!! 😘❤️

serum ephyra memey

⭐️ Ephyra Serum atau Ephyra Skin Nano ini ialah produk penjagaan kulit – mempunyai bahan yang sangat aktif yang mana ia mampu menembusi sel kulit yang paling dalam. Bahan aktif yang digunakan dalam serum ini mampu membantu masalah kulit yang korang hadapi dengan lebih berkesan.

⭐️ Kenapa perlu pakai serum?? Serum ini perlu ada dalam senarai penjagaan kulit muka korang!! Korang akan dapat perubahan yang ketara kalau korang pakai dengan konsisten. Pakai pencuci dengan pelembap sahaja mana cukup. Tengok sahaja lah manfaat yang serum ini boleh cover, memang power kan.

⭐️ Ephyra Skin Nano ini berapa ml?? – sebotol ini ada 15ml, kalau korang pakai dengan konsisten boleh tahan sampai sebulan lebih. Serum ini dijamin selamat kerana telah mendapat kelulusan KKM. Bahan2 yang digunakan adalah dari sumber Natural & tiada bahan dari haiwan. Contohnya – Arbutin Semulajdi, Gluthatione, Hyaluronic acid, Vit E & Vit C.

⭐️ Setiap satunya mempunyai manfaat tersendiri dalam merawat masalah kulit korang. Sangat sesuai untuk merawat masalah JERAWAT, JERAGAT & KULIT KUSAM. Disebabkan partikel serum ini sangat halus, so sangat mudah untuk ia meresap jauh ke dalam lapisan kulit yang paling dalam. Secara tidak langsung, segala masalah dekat muka pun dapat diatasi.

=============================
💕Jom ramai-ramai serbu website Ephyra untuk dapatkan serum EPHYRA SKIN NANO ini 💕

=============================

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.