Ephyra Plus: Wajah Baru, Formulasi Dipertingkat!

Assalamualaikum semua #ephyralovers!

Rasanya memang ramai yang dah tahu jika anda mengikuti Instagram kami @ephyra2u, baru-baru ini pada awal April 2019, EPHYRA telah memberikan nafas baru kepada Star Product kami iaitu EPHYRA Plus! Wajah baru, nafas baru, packaging yang baru namun rasa sedap yang sama dengan formulasi yang dipertingkat!

Kelahiran semula produk minuman EPHYRA dengan nama EPHYRA Plus ini adalah bersesuaian dengan “hadiah” EPHYRA kepada para peminat, para pengguna & ephyralovers yang terus memberi sokongan dan keyakinan dengan kredibiliti dan hasil yang diberikan oleh jenama EPHYRA.

Tahun 2019 merupakan tahun ke-8 EPHYRA berada dan menakluki pasaran Malaysia. Bukan senang bagi produk bumiputera untuk bertahan sebegini lama. Pastinya antara faktor penyumbang adalah disebabkan kualiti rangkaian produk EPHYRA yang memang terjamin dan berkesan serta memberikan hasil yang dikehendaki pelanggan EPHYRA. Malahan bukan itu sahaja, di EPHYRA – kepuasan hati pelanggan sentiasa menjadi tunjang utama  ditambah layanan mesra, servis yang terbaik diterapkan dalam jiwa keseluruhan team dan Penasihat Kecantikan kami.

Dah nama produk baru, mestilah ada pernambah baikan! Yes! Betul. EPHYRA Plus ada “sesuatu” yang lebih power, lebih ummph kita berikan kepada para pengguna EPHYRA. Tapi janganlah risau… penambaikan formula ini membuatkan anda semua #ephyralovers dapatkan kulit yang cantik, mulus dan lebih glowing!

ephyra plus duta memey suhaiza

EPHYRA Plus mengekalkan rasa sedap dan segarnya kerana itu menjadi “pengikat” EPHYRALovers. Namun untuk EPHYRA Plus, kami tambahkan satu bahan premium yang sangat bagus dan terkenal dalam kecantikan kulit wajah iaitu L-Cystein ke dalamnya.

Kesemua bahan kandungan lama seperti Astaxanthin, Gam Akasia, Acerolla Ceri, Ekstrak Bunga Marigold, Kolagen Ikan Laut Dalam, Salmon Ovari Peptida, Serbuk Tomato, Acai Beri dan campuran Vitamin & Mineral masih tetap dikekalkan kerana formulasi campuran ini semualah yang memberikan result terbaik yang boleh dilihat menerusi kulit yang cantik dan glowing, tenaga yang berpanjangan, susu badan yang melimpah ruah, pelawasan yang lancar dan pelbagai manfaat lain kepada #ephyralovers!

Mesti ada yang nak tahu kan, apa itu L-Cystein? Sis sambung next post boleh? Sis akan explain satu per satu tentang L-Cystein! Menarik sangat-sangat tau. Yang penting, confirm kulit glowing dengan EPHYRA Plus.

Luangkan sedikit masa untuk melihat bagaimana Ephyra Plus dihasilkan:

Klik sini untuk cara pembelian Ephyra Plus.

2 thoughts on “Ephyra Plus: Wajah Baru, Formulasi Dipertingkat!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.