Atasi Badan Bertoksin Dengan Ephyra Plus

atasi badan bertoksin

Korang nak tahu tak, menurut kajian (Kolej Perubatan England) – 90% daripada penyakit adalah berpunca daripada usus yang kotor.

 

atasi badan bertoksin

Para penyelidik & pakar penjagaan kesihatan percaya bahawa sisa makanan & toksin yang terkumpul di dalam badan adalah penyebab utama bagi pelbagai penyakit & masalah penuaan. Sebahagian tanda2 yang nyata gejala toksin ini ialah cirit birit, masalah sembelit, cepat letih, sakit kepala, kulit yang bermasalah, sakit otot, masalah saraf, badan dan nafas berbau serta korang pun jadi tidak bermaya je – lesu macam itu.

Kenapa perlu detoks?
• Untuk keluarkan toksin
• Elakkan penyakit kronik
• Kuatkan sistem imun
• Kurangkan berat badan
• Melambatkan kesan penuaan
• Tingkatkan tenaga
• Sihatkan minda & emosi
• Memperbetulkan sistem tubuh (sistem pencernaan, saraf & hormon)

So apa kaitan dengan Ephyra?

Ephyra Plus merupakan minuman supplement – kaya antioksida yang lebih mudah & praktikal, malah juga berkesan untuk membantu korang untuk kekal muda & sihat. Ephyra Plus membantu untuk detox segala toksin bahaya dalam badan melalui sistem pelawasan & peluh. Salah satu bahan yang memang power dalam Ephyra Plus bagi membantu masalah pelawasan ialah Gam Akasia- bahan yang kaya dengan serat yang menyerap toksin, kemudiannya dikeluarkan melalui proses penghadam.

Haa time raya ni kita kan makan banyak itu ini, so dengan amalkan Ephyra Plus insyaAllah dapat membantu atasi toksin dalam badan. So, badan pun akan rasa ringan & kulit pun tidak kusam.

Nak order? Boleh terus ke website Ephyra 

Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.