Ephyra Lipmatte Dropship

EPHYRA LIP MATTE YG DAH MAKIN DIPERCAYAI, MAKIN DIGILAI & BYK FEEDBACK 5 STAR KINI MENCARI AGENT2 DROPSHIP YG DAH LAMA TERTUNGGU2 PRODUK YG PROVEN TERBAIK & SENANG DIJUAL!”

Setelah sekian lama kami ditanya “Ephyra (HQ) ada buat dropship ke?”, akhirnya kami buat keputusan utk buka peluang ini dgn serius! Ramai yg nak jual ‘lipstik ajaib’ ni. 😉

ephyralips-dropship

♥ Ada yg dah guna sekali terus jatuh cinta.

♥ Ada yg tak pernah2 pakai lipmatte tp lps pakai ephyra lips terus nak pakai lg.

♥ Ada yg tak suka pakai lipstik, tp lps try ephyra lip matte, suka pulak dia.

♥ Ada yg tak pernah2 pakai lipstik sbb takut, tp lps pakai ephyra lips terus yakin nak pakai.

♥ Ada yg dah trauma nak pakai lip matte sbb susah nak tanggalkan sampai luka, tp dgn Ephyra Lip Matte, mudah je nak remove.

♥ Yg 1st time beli lps pakai je terus nak order lg.

♥ Yg order 1 pcs, order lg borong color2 lain. Ada jgk yg jd dealer terus.

…mcm2 lg lah feedback customer.

Kami tak jangka sejauh ni Ephyra Lip Matte menapak sbb Ephyra Lips baru saja dilancarkan pada Mei 2017. Dah berpuluh ribu unit terjual!

10 colors ephyra lip matte

Ramai yg dah jatuh cinta tu nak jd agen lip matte ni.

ツ Ada yg nak jual sbb nak kongsi keseronokan pakai ephyra lips ni dgn kwn2 dan kenalan.
ツ Ada yg nak buat side income je.
ツ Ada yg baru nak cuba2 berniaga 1st time.
ツ Ada yg nak cuba jual dulu lps tu upgrade jd dealer.

Tp ada satu sbb yg sama knp mereka nak jual Ephyra Lip Matte ni…

… Sbb mereka dah puas hati guna dan nak sgt share dgn org lain. 😉

Ephyra Lip Matte ni selain tak melekit langsung, ia mudah ditanggalkan (cuci), takde bahan merbahaya, rasa ringan mcm tak pakai apa2 & melembutkan bibir sebab ia ada Jojoba Oil dan Vitamin E.

ephyra lip matte

So ni dia…

Setelah puluhan ribu unit terjual, kini kami bersedia untuk berkongsi rezeki bersama-sama dengan anda melalui…

“PROGRAM DROPSHIP EPHYRA”!

ephyra lipmatte dropship

daftar dropship ephyra hq


KENAPA SIS PERLU JOIN DROPSHIP EPHYRA LIPMATTE NI SKRG??

♥ Dgn prog dropship ni, sis layak dan sah utk menjual Ephyra Lip Matte.

♥ Serius kami nak bgtau, jual lipmatte ni sgt2 mudah. Mcm pisang goreng panass!

♥ Jual lipmatte ni jg lebih mudah drpd jual prdk2 lain sbb lipstik akan nampak terus hasilnya. Pakai je terus nampak cantik. Tak mcm prdk lain yg perlu tggu masa lama utk dpt hasil.

♥ Ada byk color blh dijual. Bygkan kalau customer beli byk color. So lebih byk untung. Blh upsell masa jual atau ‘follow up’ kmdian.

♥ Lipstik ni kbykn org pakai hari2 ke tempat kerja. Cuba senaraikan kerjaya apa yang ada di dunia ni. Sangat banyak! Bila dah habis akan order lg. Bygkn kalau sis ada ramai customer, blh follow up je utk tanya nak order lg tak. 😉

♥ Dan faktor lain mudah nak jual sbb harganya yg sgt2 murah. RM30 je 1 pcs dengan kualiti antarabangsa! Untung sis pula RM4.50 setiap unit yg terjual. Ia adalah keuntungan yang munasabah sebab sis tak perlu beli stok yang banyak.

Sis jangan tengok pada keuntungan sekali jual SEBAB bila customer dah habis guna, mereka akan beli lagi. Malah kadang-kadang seorang pembeli akan beli lebih daripada 1 unit. Menjual produk jenis ‘repeat sales’ begini adalah rahsia kebanyakan perniagaan yang bertahan lama!

Sis dah tak sabar nak jadi ejen dropship Ephyra Lips?

Jika ya, daftar sekarang juga jangan bertangguh sebab kami buka kpd 200 org saja dulu! Mungkin masa sis tgh baca ni, beratus-ratus orang sedang berebut nak jadi ejen dropship Ephyra ni. Kami akan tutup pengambilan sebaik saja ‘batch’ pertama ni dah dipenuhi.

Sis mesti join “program dropship” ni skrg jg sbb permintaan Ephyra Lip Matte ni sdg naik mencanak2. Kami di HQ ni terkapai2 nak handle stok. Agen2 kami berebut nak restok. Customer plk berebut2 order color feveret mereka.

[Sebenarnya Ephyra sudah ada ejen dropship tetapi kami rekrut secara ‘underground’. Sekarang kami iklankan kepada puluh – ratus ribu mereka yang berpotensi. Jadi jangan tunggu lama-lama yer..]

daftar dropship ephyra hq

“KALAU DAH RAMAI YG JUAL PRODUK NI, BAGAIMANA NAK ‘BERSAING’?”

Soalan yg bagus. Sis tak perlu risau kerana:

  • Setiap orang ada potensi pasaran masing2. Lihat sahaja FB Friends, setiap orang ada Friend masing-masing. Promosikan kepada mereka dgn teknik yang akan kami kongsikan di group sokongan. Mereka tak perasan pun yang sis sedang promosikan Lipmatte ni. Teknik apa tu? Join dulu baru tahu… 😉
  • Teknik beli sekali akan beli berkali-kali. Kami akan kongsikan juga di group.
  • Rezeki. Percaya pada rezeki masing-masing.
  • Siapa usaha lebih, dia akan dapat lebih. Biasanya begitulah lumrah hidup ni.
  • Ilmu. Kena ada ilmu pemasaran, jualan dan pengurusan. Kami akan kongsikan juga tapi dlm masa yg sama, sis perlu cari lebih lagi. HQ akan tunjuk jalan..
  • Produk Ephyra Lips ni mudah dijual, selain HQ lakukan iklan (tiap2 hari tanpa putus untuk create demand!)
  • dan ini kami tak nak bagitau, tapi hakikatnya tak semua orang akan bersungguh-sungguh berniaga. Mula2 je panas, lepas tu senyap terus.. Hanya ‘1% je’ yg akan terus berniaga tanpa putus asa. Adakah sis antara orang dlm 1% tu?

[BERITA BAIK!! ] BUKAN JUAL LIPSTIK JER!

Yg best “Prog Dropship Ephyra” ni, sis bkn je blh jual Ephyra Lips ni je, tapi dpt jg jual produk2 Ephyra yg lain (Skincare & Ephyra Drink). Sambil2 promote lipstik tu, offer sekali prdk lain. Dpt untung lebih sikit.. 😉

produk ephyra dropship

Untuk menjual produk2 lain tu, sis tak perlu bayar apa-apa. Semuanya include dalam program Dropship ini. Sekali join, automatik boleh jual semua produk Ephyra.

[INFO!!] Drpd 5 color Lip Matte ni, kemudian jadi 8 color. Dan sekarang paling latest dah ada 10 color dah!! Dan… Beberapa color lain sedang ‘on the way’…!

Apa bagusnya kalau ada banyak color?
♥ Customer banyak pilihan untuk pilih color yg sesuai utk mereka.
♥ Customer boleh beli lebih drpd satu warna.

Nampak peluang tu..? 🙂

Dgn semudah 3 langkah shj nak jual Ephyra Lip Matte ni:

① Dptkan maklumat produk, gambar & template iklan. [kami sediakan!]
② Promote / iklan melalui FB, IG dan lain2 cara.
③ Buat tempahan kpd HQ guna aplikasi canggih. [kami sediakan!]

Saya dah lama tunggu peluang ni… Saya nak daftar sekarang boleh?

Boleh sis.. Klik sini untuk ke langkah pendaftaran.


“APA KELEBIHAN BISNES CARA DROPSHIP NI?”

✘ Tak perlu simpan / beli stok (modal tinggi)
✘ Tak perlu buat pghantaran barang (Pos). HQ yg akan uruskan.
✘ Tak perlu modal yg besar utk bermula.
♥ Blh mula dgn segera!
♥ Risiko yg hampir tiada sbb xperlu beli & simpan stok.
♥ Dpt berniaga dgn tenang sbb tak perlu risau ‘mcm mn nak habiskan stok’.
♥ Tentukan sdri brp jumlah jualan yang sis mahukan setiap bln.
♥ Bebas tentukan sendiri masa berniaga.

“MENGAPA PERLU SERTAI DROPSHIP EPHYRA HQ NI?”

♥ Ephyra ada byk testimoni pelanggan yg berpuas hati. Kami akan sediakan testimoni untuk sis gunakan.

♥ Sokongan & online training dlm satu group khas (fb).

♥ Bhn pemasaran spt ayat iklan, gambar, grafik dan video akan disediakan.

♥ Sokongan product knowledge terus dr HQ. Apabila customer tanya soalan berkaitan produk yg mungkin sis tak dpt jwb, jgn risau sbb kami akan bantu atau guide sis.

Sistem dropship (Apps). Buat tempahan kpd HQ dgn lebih senang & cepat. Tak perlu lagi tanya stok available atau tak. Hanya perlu lihat di sistem tu.

♥ HQ sentiasa merujuk pkr2 pemasaran online & kemudian akan kongsikan dgn agen. Agen tak perlu habiskan ribuan hingga puluhan ribu ringgit utk join kursus2 yg mahal!

Produk baru dari semasa ke semasa. Ya, sis berpeluang menjualnya jgk!

♥ Produk yg rosak akibat prdk itu sendiri atau bkn sbb kecuaian pelanggan akan diganti yg baru scr percuma.

HQ akan uruskan penghantaran (pos). Sis hanya perlu submit order je kepada kami.

♥ Dpt lihat status tempahan produk (sudah dihantar atau belum) & jg no tracking Poslaju terus dlm aplikasi canggih di smartphone. Wow! Tak perlu lagi tunggu kami berikan secara manual.

Jadi apa lagi alasan sis untuk tidak sertai Program Droship Ephyra yang diuruskan terus oleh HQ sendiri ni?

“WOW, BEST! TP LAYAK KE SY JADI AGEN DROPSHIP EPHYRA NI?”

Jika sis minat jual produk kosmetik, pandai guna Facebook & IG, serius nak buat income sebagai ejen dropship Ephyra dan biasa install apps di smartphone, maka sis layak!

daftar dropship ephyra hq

DAFTAR HARI NI JUGA SBLM PELUANG INI DITUTUP.


KENAPA SIS PERLU JOIN DROPSHIP OLEH EPHYRA?

♥ Ephyra sebuah syarikat yg telus & profesional. Pgrsn & barisan staf yg berkomitmen tinggi. Pjbt HQ di Kuala Lumpur.

♥ Jenama yg terus bertahan dlm pasaran sejak tahun 2012!

♥ Dpt anugerah “Super Health Brand” Asia Pacific, 2015-2017.

♥ Produk2 berdaftar dgn KKM, ada sijil Halal JAKIM dan lulus ujian makmal SGS.

♥ Duta terkenal, Norman Hakim & Memey Suhaiza!

♥ Pengiklanan billboard di lebuhraya utama Malaysia.

♥ Pengiklanan online berterusan (setiap hari) oleh pihak HQ untuk membina permintaan / ‘demand’ di kalangan rakyat Malaysia. Anda akan lebih mudah utk menjual.

♥ Syarikat (Ephyra) adalah sebuah perniagaan yg serius dlm bidang skincare, supplement & cosmetic. Bkn perniagaan ‘touch & go’. Ephyra sudah berada lama dlm pasaran sejak tahun 2012.

Kami tak kata kami hebat, tapi kami sentiasa berikan yang terbaik.

Jadi tunggu apa lagi sis? Join jadi ejen dropship sekarang juga.

“OK, OK.. BRP YURAN KOMITMEN DROPSHIP EPHRA NI?”

Yuran komitmen utk join dropship Ephyra ni..

…HANYA RM90 SHJ!

TAPI KEJAP!! Ada offer best nak bagi ni…

KAMI NAK BG YURAN KOMITMEN PLG RENDAH TP PELUANG NI KALI NI JER.

TERHAD KPD 200 ORG, KOMITMEN SIS HANYALAH RM50 SEKALI SEUMUR HIDUP!!

Ya, RM50 shj.

Dgn RM50 ini sis akan dapat:

✪ Sistem dropship yg canggih. Tak perlu wasap2 dah. Lebih mudah & cpt. Nak tgk data jualan dan customer hanya klik2 jer.
✪ Sokongan dlm group khas
✪ Online training copywriting, closing sales & marketing
✪ Template iklan, video & gambar2 produk berkualiti
✪ Dpt jual semua produk keluaran Ephyra; Suplemen, skincare & kosmetik!

“Wow, dgn RM50 jer blh dpt mcm2!!”

“SAYA NAK JOIN! MCM MANA CARANYA?”

Mudah je sis, klik sini & ikut langkah2 mudah yg akan diberikan.

Nota:
1. Dgn hanya RM50 shj, sis akan dpt akses ke sistem yg canggih, blh menjual semua produk jenama Ephyra, ada support di group khas, online training, bhn2 promosi & byk lagi!

2. Pengambilan batch 1 dibuka kpd 200 org shj. Kami akan tutup pengambilan setelah kuota ini dipenuhi. Jangan tangguh sis. Mungkin peluang ini tamat sekejap je lagi.

daftar dropship ephyra hq

 

Program Dropship ini diurus oleh Oceanlife Marketing Sdn Bhd (975208P) [Ephyra HQ]

(c) All Rights Reserved – 2018

Privacy Policy | Terms of Services