Ephyra Lipmatte Dropship

“Sis Dah Pening Join Dropship Sana Sini Tapi Susahnya Nak Jual Produk tu. Nak Tak Kami guide sis Step by Step, Gambar, Copywriting & Testimoni Siap Design Disediakan Terus? Sis Join Je Terus Boleh Mula Promote!”

Kami sangat faham.. Tak semua produk mudah dijual. Tapi nak tak sis jual produk yang hari-hari orang pakai?

Ephyra Lip Matte..! Produk ini dah banyak sangat testimoni. Color pun banyak pilihan. Kerja sis makin mudah untuk menjual.

Sebahagian wanita2 bekerjaya kebanyakannya pakai lipstik. Market tersangatlah besar…

ephyralips-dropship

Antara feedback pengguna Ephyra Lips ni:

  • Ada yg dah guna sekali terus jatuh cinta.
  • Ada yg tak pernah2 pakai lipmatte tp lps pakai ephyra lips terus nak pakai lg.
  • Ada yg tak suka pakai lipstik, tp lps try ephyra lip matte, suka pulak dia.
  • Ada yg tak pernah2 pakai lipstik sbb takut, tp lps pakai ephyra lips terus yakin nak pakai.
  • Ada yg dah trauma nak pakai lip matte sbb susah nak tanggalkan sampai luka, tp dgn Ephyra Lip Matte, mudah je nak remove.
  • Yg 1st time beli lps pakai je terus nak order lg.
  • Yg order 1 pcs, order lg borong color2 lain. Ada jgk yg jd dealer terus.

…mcm2 lg feedback customer!

10 colors ephyra lip matte

Mereka yg dah jatuh cinta tu nak jd agen lip matte ni…

ツ Ada yg nak jual sbb nak kongsi keseronokan pakai ephyra lips ni dgn kwn2 dan kenalan.
ツ Ada yg nak buat side income je.
ツ Ada yg baru nak cuba2 berniaga 1st time.
ツ Ada yg nak cuba jual dulu lps tu upgrade jd dealer.

Tp ada satu sbb yg sama knp mereka nak jual Ephyra Lip Matte ni…

… Sbb mereka dah puas hati guna dan nak sgt share dgn org lain. 😉

Ephyra Lip Matte ni selain tak melekit langsung, ia mudah ditanggalkan (dicuci), takde bahan merbahaya, rasa ringan mcm tak pakai apa2 & melembutkan bibir sebab ia ada Jojoba Oil dan Vitamin E.

ephyra lip matte

So ni dia…

Setelah puluhan ribu unit terjual, kini kami bersedia untuk berkongsi rezeki bersama-sama dengan anda melalui…

“PROGRAM DROPSHIP EPHYRA”!

ephyra lipmatte dropship


KENAPA SIS PERLU JOIN DROPSHIP EPHYRA LIPMATTE NI SKRG??

  • Dgn prog dropship ni, sis layak dan sah utk menjual Ephyra Lip Matte.
  • Serius kami nak bgtau, jual lipmatte ni sgt2 mudah. Mcm pisang goreng panass!
  • Jual lipmatte ni jg lebih mudah drpd jual prdk2 lain sbb lipstik akan nampak terus hasilnya. Pakai je terus nampak cantik. Tak mcm prdk lain yg perlu tggu masa lama utk dpt hasil.
  • Ada byk color blh dijual. Bygkan kalau customer beli byk color. So lebih byk untung. Blh upsell masa jual atau ‘follow up’ kmdian.
  • Lipstik ni kbykn org pakai hari2 ke tempat kerja. Sangat besar market ni.
  • Mudah nak jual sbb harganya yg sgt2 murah. RM30 je 1 pcs dengan kualiti antarabangsa. Boleh tahan sebulan!
  • Untung sis RM4.50 setiap unit yg terjual. Ia adalah keuntungan yang munasabah sebab sis tak perlu beli stok yang banyak.

Kebanyakan customer lepas habis guna, mereka akan beli lagi. Kadang2 dah rasa sekali terus order lagi color lain. Biasanya seorang pembeli akan beli lebih daripada 1 unit. Menjual produk jenis ‘repeat sales’ begini adalah rahsia kebanyakan perniagaan yang bertahan lama!

“APA KELEBIHAN BISNES CARA DROPSHIP NI?”

✘ Tak perlu simpan / beli stok (modal tinggi)
✘ Tak perlu buat pghantaran barang (Pos). HQ yg akan uruskan.
✘ Tak perlu modal yg besar utk bermula.
♥ Blh mula dgn segera!
♥ Risiko yg hampir tiada sbb tak perlu beli & simpan stok.
♥ Dpt berniaga dgn tenang sbb tak perlu risau ‘mcm mn nak habiskan stok’.
♥ Tentukan sdri brp jumlah jualan yang sis mahukan setiap bln.
♥ Bebas tentukan sendiri masa berniaga.

ADA YURAN PENYERTAAN KE?

Ya, ada. Tapi kami ada satu offer best untuk sis!

Yuran penyertaan hanya RM38.00 & sis akan dapat 1 Ephyra Lips secara percuma (kosnya RM38)! Maksudnya seperti tak ada apa-apa bayaran yuran pun!

daftar dropship ephyra hq

Tawaran yuran + free lipmatte ini adalah terhad.

[INFO!!] Drpd 5 color Lip Matte ni, kemudian jadi 8 color. Dan sekarang paling latest dah ada 10 color dah!! Dan… Beberapa color lain sedang ‘on the way’…!

Apa bagusnya kalau ada banyak color?

♥ Customer banyak pilihan untuk pilih color yg sesuai utk mereka.
♥ Customer boleh beli lebih drpd satu warna. Lebih banyak customer beli, lebih banyak untung!

Nampak peluang tu..? 😉

Dgn semudah 3 langkah shj nak jual Ephyra Lip Matte ni:

  1. Dptkan maklumat produk, gambar & template iklan. [HQ sediakan!]
  2. Promote / iklan melalui FB, IG dan lain2 cara. HQ juga akan guide sis!
  3. Hantar tempahan kepada team Ephyra HQ.
  4. HQ akan poskan tempahan anda terus kepada pelanggan!

Saya dah lama tunggu peluang ni… Saya nak daftar sekarang boleh?

Boleh sis.. Klik sini untuk ke langkah pendaftaran.


“MENGAPA PERLU SERTAI DROPSHIP EPHYRA HQ NI?”

  • Ephyra ada byk testimoni pelanggan yg berpuas hati. Kami akan sediakan testimoni untuk sis gunakan. Siap dengan design terus.
  • Sokongan & online training.
  • hn pemasaran spt ayat iklan, gambar, grafik dan video akan disediakan.
  • Sokongan product knowledge terus dr HQ. Apabila customer tanya soalan berkaitan produk yg mungkin sis tak dpt jwb, jgn risau sbb kami akan bantu atau guide sis.
  • Produk yg rosak akibat prdk itu sendiri atau bkn sbb kecuaian pelanggan akan diganti yg baru scr percuma.
  • HQ akan uruskan penghantaran (pos). Sis hanya perlu submit order je kepada kami.

“WOW, BEST! TP LAYAK KE SY JADI AGEN DROPSHIP EPHYRA NI?”

Jika sis minat jual produk kosmetik, pandai guna Facebook & IG, serius nak buat income sebagai ejen dropship Ephyra, maka sis layak!

daftar dropship ephyra hq

DAFTAR HARI NI JUGA SBLM PELUANG INI DITUTUP.


KENAPA SIS PERLU JOIN DROPSHIP OLEH EPHYRA?

  • Ephyra sebuah syarikat yg telus & profesional. Pengurusan & barisan staf yg berkomitmen tinggi. Pjbt HQ di Kuala Lumpur.
  • Jenama yg terus bertahan dlm pasaran sejak tahun 2012!
  • Dpt anugerah “Super Health Brand” Asia Pacific.
  • Duta terkenal, Norman Hakim & Memey Suhaiza!
  • Pengiklanan online berterusan (setiap hari) oleh pihak HQ untuk membina permintaan / ‘demand’ di kalangan rakyat Malaysia. Anda akan lebih mudah utk menjual.
  • Syarikat (Ephyra) adalah sebuah perniagaan yg serius dlm bidang skincare, supplement & cosmetic. Bkn perniagaan ‘touch & go’. Ephyra sudah berada lama dlm pasaran sejak tahun 2012.

Jadi tunggu apa lagi sis? Jadi ejen dropship sekarang juga.


Yuran komitmen utk join dropship Ephyra..

BIASANYA RM90 SEKALI BAYAR SAHAJA.

TAPI KEJAP!! Ada offer best nak bagi ni…

KAMI NAK BG YURAN KOMITMEN PLG RENDAH TAPI PELUANG NI KALI NI JER.

KOMITMEN SIS HANYALAH RM38 SEKALI BAYAR SAHAJA!!

Ya, RM38 shj.

Dgn RM38 ini sis akan dapat:

✪ Sebatang Ephyra Lips secara percuma. Akan diposlajukan kepada sis.
✪ Sokongan terus oleh team Ephyra HQ.
✪ Online training copywriting, closing sales & marketing.
✪ Template iklan, video & gambar2 produk berkualiti.
✪ Dpt jual semua produk keluaran Ephyra; Suplemen, skincare & kosmetik!

“Wow, dgn RM38 jer blh dpt mcm2!!”

“SAYA NAK JOIN! MCM MANA CARANYA?”

Mudah je sis, klik sini & ikut langkah2 mudah yg akan diberikan.

Yuran penyertaan hanya RM38.00 & sis akan dapat 1 Ephyra Lips secara percuma (kosnya RM38)! Maksudnya seperti tak ada apa-apa bayaran yuran pun!

daftar dropship ephyra hq

Tawaran yuran + free lipmatte ini adalah terhad.

 

Nota: Pengambilan & offer free lipmatte adalah terhad. Kami akan tutup pengambilan setelah kuota dipenuhi. Jangan tangguh sis. Mungkin peluang ini tamat sekejap je lagi.

 

Program Dropship ini diurus oleh Oceanlife Marketing Sdn Bhd (975208P) [Ephyra HQ]

(c) All Rights Reserved – 2018

Privacy Policy | Terms of Services