SUPER MOMMY INSPIRASI KELUARGA

Gelaran Super Mommy sering diberikan kepada wanita yang bekerjaya dan mampu menjalankan tugasnya sebagai seorang ibu. Percaya atau tidak, setiap wanita mengimpikan gelaran ini.   Selain sebagai pekerja, wanita juga perlu memikul pelbagai jawatan lain[…]

Continue reading …

Bagaimanakah Keadaan Kulit Mengikut Usia Kita?

Assalamualaikum semua! Seiring peredaran usia, hakikatnya kulit wajah kita juga mengalami perubahan. Tapi ramai yang tertanya-tanya, perubahan yang macam mana? Adakah boleh sekadar dilihat pada mata kasar? Kerana sesetengah daripada kita, langsung tidak kelihatan perubahannya.[…]

Continue reading …
muka berminyak

Kulit Berminyak Tak Perlu Pelembap?

Pagi-pagi cuci muka, sejam kemudian dah start kulit berminyak. Lepas waktu lunch je dah boleh kumpul minyak buat menggoreng. Nak-nak kalau masa lunch tadi makan makanan yang panas-panas atau pedas. Fuhhh minyak dia…. So siapa[…]

Continue reading …

[Video] Pembongkaran Astaxanthin Dalam EPHYRA

Assalamualaikum semua! Dah tengok tak perkongsian founder EPHYRA, Pn Amiza Amiruddin berkaitan Astaxanthin dalam produk EPHYRA? Kalau masih belum tengok, memang rugi sangatlah. Sebab perkongsian tersebut dah mencecah puluhan ribu view. Alhamdulillah sambutan para pelanggan[…]

Continue reading …